Fastfood


Det kan ske at man har behov for at spise ude, eller bestille mad hjem, og hvis der kun er pizza eller burgere i nærheden, har vi her skrevet lidt tips til, hvordan du får et måltid, som ikke vælter dit blodsukker, hvis du er vant til at spise efter reglen om at begrænse kulhydraterHvis man er på cafe og restaurant er der mange diabetes venlige valg.

På den fleste cafeér vil der både være salater og omeletter der indeholder minimalt sukker/kulhydrat, der er rigtige gode valg for diabetikere.

Retter med kød, kan også ofte gøres diabetesvenlige, hvis man fravælger kartofler, ris eller pasta.
Restauranter er efterhånden blevet vant til folk der ikke spiser stivelse, så mange steder kan du få det udskiftet med noget ekstra salat.

Steder med buffet, kan også være et nemt sted at være diabetiker, da man igen kan vælge kød, grønt og sovs, så ens tallerken næsten ligner det andre kan spise.

...... Selv hos en pølsevogn, kan man vælge pølserne ( uden brød) og gå mæt derfra, uden at man har sendt blodsukkeret på himmelflugt.

I biografen, vil du ikke finde andet en light sodavand der er egnet til diabetikere, men der er ingen der siger, at du ikke kan have noget med hjemmefra.
(nødder kan evt tages med, og larmer langt mindre end skramlende slikposer og popcorn)


Flæskesvær er ligeledes en snack med 0 kulhydrater, som man kan nyde som diabetiker.
( hvis man kan lide dem )

MadDonalds og 7-Eleven

For nogle sker det, at man kommer forbi MacDonalds eller 7-Eleven og derfor har vi 2 links til deres ernæringstabeller, så du selv kan se hvilke muligheder hos dem der passer til din personline kostplan.... eller valg for den dag.


MacDonalds

7-Eleven