På denne side har vi givet plads til Kamma, der vil dele sine fantastiske opskrifter og tanker omkring mad med vores gruppe.

Kære medlem af Diabetes 2 - Danmark


Stort varmt tak, fordi jeg må være en del af jeres fantastiske fællesskab. Jeg er allerede blevet klogere takket være jeres lyst og evner til at dele ud af de vidt forskellige oplevelser, det giver at leve med en diabetes diagnose. Det er hamrende spændende.


Kammas Kantine er kostvejledning og livsstil med fuldt fokus på at få krammet på kroppen - på kærligste vis. Mit motto er “kram din krop”, for det har vi brug for, når den driller eller er udfordret af sygdom. Jeg laver og udvikler opskrifter, som er dedikeret til at få krammet blodsukkeret på plads - og dem vil jeg hjertens gerne dele med dig.

Kammas baggrund

Jeg er certificeret kostvejleder og sundhedscoach og er derudover uddannet journalist og researcher. Sidstnævnte kompetencer har jeg brugt til at tilegne mig viden om kost, sundhed, tendenser og forskning om ernæring gennem de seneste 20 år. Og det gør jeg fortsat, for vi bliver heldigvis allesammen klogere ved at læne os op af evidensbaseret viden om kost, og ved at lytte opmærksomt til hinandens erfaringer. Ikke to kroppe er ens, men til gengæld har vi en masse fysiologiske træk til fælles, så de fleste kan få gavn af, at dele nyttig viden og værktøjer med hinanden.


Min madfilosofi

Mad skal smage af ren nydelse! Jeg elsker mad og jeg elsker også at være sund og stærk. Derfor udfordrer jeg hele tiden mig selv med at lave mad, som smager godt og samtidig krammer kroppen. De opskrifter, som jeg vil dele med dig her på siden, er altid:


● Fyldt med grøntsager - ikke mindst kål

● Fyldt med smag, der mætter både mave og hjerne

● Fyldt med protein og dejlig fedt i passende mængder, som nærer muskler, hjerne og krammer blodsukkeret på plads

● Fyldt med ingredienser, du kan købe i helt almindelige supermarkeder

● Fri for tilsat sukker

● Fri for forarbejdede fødevarer

● Fri for stivelsesholdige kulhydrater i form af kornprodukter

● Fri for løftede pegefingre af nogen art


NB Jeg bruger ind imellem frisk frugt og/eller søde alternativer til sukker i opskrifterne, f.eks. Sukrin Gold, så vurderer du blot, om det er noget for dig, eller du hellere vil springe over.


Du er altid hjertelig velkommen til få et tip til at bytte en ingrediens ud eller få svar på andre spørgsmål. Stil blot dine spørgsmål via min Instagram-profil eller min Facebook-side, begge med adressen @kammaskantine. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan.